Daca nu e Hagi, poate fi SuperDan! Petrescu, ademenit cu un salariu de 2,5 milioane de euro de o fosta campioana a Rusiei

Dan Petrescu Gica Hagi Rubin Kazan Rusia Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2016, 17:24
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2016, 21:35

Dan Petrescu e pe locul doi in China cu echipa sa de "milionari", dar poate pleca de la Jiangsu. Despre roman s-a scris ca ar putea fi inlocuit cu un antrenor "cu nume", chinezii urmarind sa dea o noua lovitura de imagine. 

Dan Petrescu nu duce insa lipsa de oferte si nu are emotii in privinta ramanerii fara contract. Chiar daca nu va mai fi dorit la Jiangsu, echipa aflata in acest moment pe locul 2 in campionatul Chinei, acesta e chemat in Rusia.

Agentia rusa Tass anunta ca Petrescu este dorit de Rubin Kazan, formatie despre care s-a scris ca l-ar fi ofertat si pe Gica Hagi.

Rusii noteaza ca Rubin e pregatita sa-i dea lui Petrescu un salariu de 2,5 milioane de euro anual, iar impresarul sau a declarat ca antrenorul ia in calcul varianta revenirii in Rusia.

"In acest moment nu exista o oferta concreta, insa Dan este pregatit sa ia in calcul varianta revenirii. Dan a spus tot timpul ca isi doreste sa revina in Rusia", a spus Nicolae Parnau pentru Tass.

Petrescu a mai antrenat in Rusia in tre 2009 si 2014, trecand pe la Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova. Acesta a ramas cu o imagine foarte buna in fotbalul rus dupa parcursul cu cele doua echipe.

In acest moment, la Jiangsu, Petrescu ii are sub comanda sa pe Ramires, Alex Teixeira si Jo.

Rubin Kazan, formatia care se intereseaza de Petrescu, e pe locul 9 in campionatul Rusiei, fara sanse la cupele europene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!