Ciprian Tatarusanu AC Milan Andrei Ionut Radu Cremonese Stranieri

Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A! Italienii nu i-au iertat 

Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu au ieșit cei mai slabi portari din Italia, într-un clasament realizat de Calcio Mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 22:49
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 22:56

Spre deosebire de alți ani, Ciprian Tătărușanu (36 ani) și Ionuț Radu (25 ani) au avut ocazia să apare. Mike Maignan (27 ani) s-a accidentat la mâna și a fost nevoit să apeleze la o intervenție chirurgicală, iar Ionuț Radu a făcut pasul de la Inter Milano la Cremonese. 

Însă, la un clasament inițiat de Calcio Mercato, unde cititorii au trebuit să aleagă cel mai slab portar din Serie, Ciprian Tătărușanu a ocupat prima poziție. Văzând acest verditc, jurnaliștii italieni au ținut să puncteze că românul a avut evoluții solide în acest sezon pentru AC Milan. 

„Efectul absenței lui Maignan se resimte în acest clasament, întrucât primul loc este ocupat, în mod surprinzător, chiar de către înlocuitorul lui. Este vis sau realitate? 

Românul a încasat 7 goluri în 8 meciuri. Paradoxal, conform cifrelor, s-a descurcat chiar mai bine decât titularul de drept”, a scris Calcio Mercato. 

Ionuț Radu, capăt de drum la Cremonese?

Pe de altă parte, Ionuț Radu este ascociat cu o plecare de la Cremonese. Românului nu i se dă nicio șansă în poartă în fața lui Marco Carnesecchi (22 ani). 

„Câteva greșeli pentru echipa lui, amplificate de cea recentă din tricoul lui Inter, plus câteva parade bune.

A avut și ghinion: accidentarea din meciul cu Napoli. Cele 19 goluri încasate până acum au înclinat balanța către o despărțire de Cremonese. Pentru că, în acest moment, cine îl va mai putea scoate din poartă pe Carnesecchi?”, a punctat Calcio Mercato. 

Clasamentul celor mai slabi portari din Italia, în viziunea cititorilor Calcio Mercato 

Ciprian Tătărușanu (AC Milan) - 5,69 

Ionuț Radu (Cremonese) - 5,78

Juan Musso (Atalanta) - 5,83

Lukasz Skorupski (Bologna) - 5,87

Andrea Consigli (Sassuolo) - 5, 87

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!