Chivu asteapta de 4 ani ziua asta! StraMOUccioni i-a facut o promisiune care ii va incheia in GLORIE cariera! Cea mai buna veste de cand e la Milano

Autor: Sport.ro
Duminica 17 Iunie 2012, 12:15

	Chivu asteapta de 4 ani ziua asta! StraMOUccioni i-a facut o promisiune care ii va incheia in GLORIE cariera! Cea mai buna veste de cand e la Milano

Cristi Chivu ia 5 milioane in urmatorii doi ani si ramane sa-si incheie cariera la Inter. A avut discutii cu antrenorul Stramaccioni, care l-a asigurat ca va fi un om important sezonul viitor!

Chiar daca ar fi castigat cel putin 4 milioane de euro pe an la Galatasaray, Chivu a ales sa contineu cu Inter. Jurnalistii italieni nu-i inteleg decizia nici romanului, nici sefilor clubului: "A avut contract mai bun, de ce n-a plecat? Iar Inter de ce i-a dat atatia bani?"

Chivu va avea toate sansele sa impresioneze in noul 2012-2013! Va fi folosit fundas central, si nu pe partea stanga, asa cum s-a intamplat aproape mereu in ultimii 4 ani.

"Nu exista nicio clauza in contractul lui, dar am vorbit cu Stramaccioni si m-a asigurat ca nu va mai juca in stanga decat in cazurile de forta majora. In rest, e fundas central",a declarat agentul Becali la radio Mana Mana Sport.

Chivu are posibilitatea sa-si atinga in sfarsit potentialul maxim. 'Regele' Hagi e sigur ca fostul capitan al nationalei va fi ZEU la Milano:

"Cand a ajuns la Inter, era cel mai bun fundas central de picior stang din lume! Acolo trebuie sa joace, in centru!".

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT