Chiriches, TITULAR in echipa TEPELOR la Tottenham! Cum arata primul 11 al jucatorilor care au dezamagit crunt

Chiriches, TITULAR in echipa TEPELOR la Tottenham! Cum arata primul 11 al jucatorilor care au dezamagit crunt

Chiriches nu si-ar fi dorit sa prinda primul 11 de data asta!

Capitanul echipei nationale a Romaniei a prins echipa ntr-un top al tepelor de la Tottenham, facut de englezii de la The Sun.

Fundasul central a fost transferat de la FCSB  in 2013 pentru o suma record pentru Romania, 8,5 milioane de euro, fiind depasit in acest top doar de Nicusor Stanciu. Chiriches a rezistat doar doua sezoane in Anglia si nu a reusit sa se adapteze stilului de joc din Premier League, fiind cedat la Napoli pentru 7 milioane de euro. In prezent este imprumutat la Sassuolo, unde spera sa isi gaseasca locul dupa recuperarea in urma accidentarii pe care a suferit-o anul trecut.

Pentru Tottenham, Chiriches a jucat 27 de meciuri si a reusit sa inscrie doua goluri, unul in Premier League si unul in Cupa Angliei.

Primul "11" realizat de cei de la The Sun cu transferurile dezamagitoare facute de Tottenham: Gomes - Kyle Naughton, Khumalo, Chiriches, Fryers - Stambouli, Paulinho, N'Jie, N'Kaudou - Soldado, Janssen.

Chiriches mai are contract cu Napoli pana in 2022 . Fundasul spera sa reuseasca sa se califice cu echipa nationala la Campionatul European mutat in 2021.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT