Ce spune antrenorul lui Anderlecht dupa primele antrenamente ale lui Stanciu cu echipa. Weiler vrea sa-l titularizeze duminica, dar le cere belgienilor sa aiba rabdare

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Septembrie 2016, 16:59

	Ce spune antrenorul lui Anderlecht dupa primele antrenamente ale lui Stanciu cu echipa. Weiler vrea sa-l titularizeze duminica, dar le cere belgienilor sa aiba rabdare

Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht, este cel care a cerut conducerii in aceasta vara sa-i transfere pe Stanciu si Chipciu. Tehnicianul de 42 de ani, care a mai antrenat la Aarau si FC Nurnberg in ultimii ani, isi pune mari sperante in cei doi romani.

Weiler l-a folosit pe Chipciu imediat dupa transferul de la Steaua si are acelasi plan si cu Nicusor Stanciu. Mijlocasul s-a alaturat lotului lui Anderlecht in urma cu doar cateva zile, dupa meciul Romaniei cu Muntenegru, disputat la Cluj.

Stanciu a facut doar cateva antrenamente sub comanda lui Weiler, cel care a fost chestionat de presa belgiana pe seama calitatilor romanului.

Weiler a spus ca se va baza pe Stanciu, insa ca acesta va avea totusi nevoie de putin timp pentru a se adapta, intrucat nu-si cunoaste foarte bine colegii, nici limba.

"Primele concluzii? La antrenamente am vazut cu certitudine ca este un jucator foarte bun, insa ma asteptam la asta. Se observa insa ca nu isi cunoaste bine colegii si lipsesc relatiile de joc", a spus Rene Weiler, citat de HLN.

"Limba ii da cateva batai de cap, dar vom rezolva si aceasta problema", a afirmat Weiler.

Rene Weiler a dat de inteles ca Stanciu ar putea debuta impotriva lui Charleroi, duminica.

Lista țărilor din zona roșie. Ce trebuie să faci pentru a evita carantinarea
BRAT
Modifică setările cookies