Vlad Chiriches Galatasaray Gica Popescu Napoli Turcia Stranieri

Cat de aproape de Chiriches de Galata? Turcii anunta ca Popescu a purtat discutii cu baskanii, la o zi dupa ce italienii au spus: "Romanul si-a cerut transferul"

La 24 de ore de la anuntul facut de italieni, care au notat ca Vlad Chiriches le-a cerut sefilor lui Napoli sa-l lase sa plece, turcii spun ca romanul e mai aproape de Galatasaray. Potrivit Aksam, Gica Popescu este si el implicat in realizarea mutarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2017, 13:44
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2017, 13:52

Baskanii de la Galatasaray vor un nou Gica Popescu, iar pentru asta isi pun toate sperantele in Vlad Chiriches. Turcii doresc sa-l transfere pe roman de la Napoli si au inaintat o oferta de 2,5 milioane de euro, aflata inca pe masa lui Napoli.

Aksam Sport scrie ca Gica Popescu, fostul mare capitan al Romaniei si jucator al Galatei, a avut si el o discutie cu sefii Galatei, cu presedintele Dursun Ozbek, pe seama romanului. Acesta l-a recomandat si el pe Vlad Chiriches sefului formatiei de la Istanbul.

Aflat in acest moment la lotul national, urmand sa joace pentru Romania impotriva Poloniei, Chiriches isi va decide, cel mai probabil, viitorul in cursul urmatoarelor doua saptamani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!