Budescu trage tare pentru EURO, chiar daca Iordanescu nu l-a convocat cu Lituania si Spania. Cum se pregateste fostul goleador al Astrei in China

Constantin Budescu Anghel Iordanescu China Echipa Nationala Euro 2016 Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 18:50
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 19:00

Neconvocat pentru amicalurile cu Lituania si Spania de selectionerul Anghel Iordanescu, Constantin Budescu, fostul goleador al Astrei, inca spera sa prinda EURO. Acesta se antreneaza intens in China, unde n-a reusit inca sa bifeze prima reusita.

Budescu nu renunta la visul de a merge cu Romania la EURO. Transferat in iarna in liga a doua chineza, la Dalian Yifang, fostul golgheter al Astrei a iesit din vederile lui Anghel Iordanescu.

Budescu joaca insa pentru Dalian si spune ca spera ca in urmatoarele meciuri sa ii demonstreze selectionerului ca merita sa faca parte din lotul primei reprezentative.

In China, Budescu se antreneaza intens si a "imprumutat" din metodele folosite de stelisti in aceasta perioada.

Budescu se foloseste de cea mai noua tehnologie de electrostimulare, costumul numit Visionbody ajutandu-l sa stimuleze musculatura mult mai bine si sa se refaca mai repede.

Pentru a nu risca accidentari, fotbalistii pot folosi electrostimularea maximum de 4 ori pe saptamana. In total, acest costum special ii ajuta sa foloseasca toate grupele de muschi majore.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!