BOMBA! Seicii au pregatit un munte de bani pentru Reghe - ca sa PLECE! Singura sansa pentru salvare! 

BOMBA! Seicii au pregatit un munte de bani pentru Reghe - ca sa PLECE! Singura sansa pentru salvare! 

Seicii de la Al Hilal vor sa renunte la contractul cu Reghecampf si au pregatit deja clauza de reziliere. 

Presa din Arabia Saudita anunta ca sefii lui Al Hilal au vrut sa-l dea afara pe Reghecampf saptamana trecuta si s-au oferit sa-i achite clauza de 4 milioane de ryali, aproximativ 1 milion dce euro.

Reghecampf i-a convins pe seici ca mai merita o sansa si le-a promis o victorie in semifinalele Cupei Printului contra lui Al Khaleej din liga a doua.

Elevii l-au ascultat pe Reghe, iar la pauza era deja 3-0 pentru Al Hilal. Neves de doua ori si Nasser Al Shamrani au inscris in primele 45 de minute.  Pana la final, oamenii lui Reghecampf n-au mai fortat. S-a terminat 3-0.

Totusi, seicii nu sunt deloc fericiti pentru ratarea finalei Champions League si locul 3 din clasament, la 9 puncte distanta de liderul Al Nasr.

Potrivit ziarului Al Azd, seicii au banii pregatiti pentru a activa clauza de reziliere in orice moment. Reghe a fost somat sa redreseze situatia si sa readuca al Hilal in fruntea clasamentului si sa castige si Cupa Printului. Primele doua clasate, Al Ahli si Al Nasr joaca in cealalta semifinala. 

Reghe isi pune acum speranta in noul atacant, grecul Samaras, omul care l-a trimis pe Pintilii la Targu Jiu pana in vara. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies