BOMBA! Mutu le-a tras TEAPA indienilor! Schema prin care castiga 1 milion de dolari fara sa faca nimic! 

BOMBA! Mutu le-a tras TEAPA indienilor! Schema prin care castiga 1 milion de dolari fara sa faca nimic! 

Adrian Mutu vrea sa revina la Fiorentina cu orice pret, anunta azi presa din Italia. 

Mutu a renuntat la Petrolul ca sa semneze cu Pune City FC din India, insa atacantul roman viseaza sa se intoarca la Fiorentina!

"As veni cu toata inima. De Fiorentina ma leaga cele mai frumoase amintiri din cariera mea. E ca a doua casa pentru mine. Sunt liber, cu toata dragostea si cu tot timpul meu. As da orica ca sa ma retrag de la Fiorentina"
, a spus Mutu la Corriere dello Sport Studio.

Discutiile intre Mutu si Fiorentina au inceput din vara, cand toscanii au vrut sa-l transfere de la Petrolul. Dan Capra a cerut 3 milioane de euro pentru transferul sau, iar echipa din Fireze a refuzat.

Apoi a aparut varianta Pune City din India, club detinut in proportie de 15% de Fiorentina si de actorul Salman Khan. Urma ca Mutu sa joace timp de trei luni acolo, iar in perioada de pauza sa joace in tricoul viola.

Mutu a intarziat insa sosirea in India, iar Gazzetta dello Sport a scris ca romanul nu a primit viza de intare pentru ca s-a prezentat beat la ambasada. Mutu a negat vehement pe Twitter si a postat imagini cu actele de munca primite de la ambasada indiana.

Mutu a fost prezentat pe site-ul oficial al lui Pune si parea ca totul e o chestiune de zile pana la oficializarea transferului.

Acum Mutu a disparut de pe site-ul oficial al indienilor iar presa italiana scrie ca Mutu nu va mai merge la Pune City.

"Va juca Mutu la Fiorentina? Inca nu se stie. Ce e sigur este ca Mutu nu va juca la Pune (club care il va plati oricum deoarece contractul a fost semnat deja), dar usa la Fiorentina este inca deschisa. Directorul sportiv Daniele Prade se gandeste serios sa-l aduca", scrie blogdisport.it.

Daca informatia este adevarata, Mutu va incasa 1 milion de dolari de la Pune City FC. 

Mutu era duminica pe site-ul lui Pune City FC, dar fara poza. Intre timp numele lui Mutu a fost sters. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies