ASTA este echipa care a schimbat mai multi antrenori decat Steaua si unde vin mai putin spectatori decat la Dinamo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Octombrie 2010, 16:01

	ASTA este echipa care a schimbat mai multi antrenori decat Steaua si unde vin mai putin spectatori decat la Dinamo!

Florin Bratu (30 de ani) este lider in campionatul Bulgariei cu Litex Loveci.

"A fost dificil pana am invatat ceva in limba bulgara. Am avut o perioada foarte buna la inceput, dar a urmat o perioada agitata in viata echipei, cam ca la Steaua, si am avut trei antrenori in decursul a trei luni. Au fost momente mai grele. Am ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, apoi si in cele ale Europa League, am jucat mai putin, dar acum sunt bine. Am castigat luni derby-ul cu Levski, scor 2-1, suntem pe primul loc si ma simt bine la Lovech.

Sunt si eu surprins ca la Dinamo vin foarte putini suporteri pe stadion, ca se strang greu cate 1.000 de fani la meciurile cu echipe mai mici. Situatia e la fel si aici: stadionul, de 8.000 de locuri, se umple doar la derby-uri, dar nu e atat de ocupat la celelalte meciuri.

Deci situatia de la Dinamo nu e singulara. Nu am fost cautat de cei de la Dinamo pentru o prelungire a contractului, care expira in vara lui 2011, dar mai este timp. Daca nu ma inteleg cu Dinamo, eu voi fi deschis la discutii cu alte cluburi din tara sau din strainatate”, spune Bratu in Libertatea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies