"Asta e adevarul!" Rasturnare incredibila de situatie pentru Mutu! Cu viza de India primita, totul se da peste cap in ultima clipa

"Asta e adevarul!" Rasturnare incredibila de situatie pentru Mutu! Cu viza de India primita, totul se da peste cap in ultima clipa

Mutu a primit viza de India, dar nu stie daca mai are nevoie de ea.

Transferul lui Mutu in India, al Pune City, contra sumei de 500.000 de euro pentru trei luni poate pica in ultima clipa. Mutu spune ca a primit viza de India, dar situatia s-a complicat. "Asta este adevarul: Am viza. Mutarea la Pune, in acest moment, este o problema bircratica. Nu stiu daca voi ajunge la echipa. Nu am nicio problema cu Petrolul. Obstacolele vin din India", a declarat Mutu pentru ziaristul italian Gianluca Di Marzio.

Putin mai tarziu, Mutu a publicat pe contul sau de Instagram o captura din Corriere dello Sport in care era prezentat transferul sau la Fiorentina. Alaturi de imagine acesta a publicat o "inima". Presa din Italia a speculat in ultimele saptamani ca Mutu va reveni la Fiorentina din iarna.

Gazzetta dello Sport: "Mutu, beat la ambasada Indiei"

Ziarul italian Gazzetta dello Sport publica astazi in deschiderea site-ului un articol despre ultimul scandal in care Mutu a fost implicat, chiar la ambasa Indiei din Capitala. Articolul, semnat de Gabriel Safta, angajat al departamentului de comunicare al Federatiei Romane de Fotbal, precizeaza ca "duelul dintre Mutu si Del Piero din campionatul Indiei nu va mai avea loc."

"Atacantul roman, care a semnat un contract pe 3 luni cu Pune City, dupa ce a trecut cu brio examenul medical, trebuia sa debuteze in campionatul din India in fata lui Delhi Dynamos. Acesta nu a mai ajuns in India, din cauza unor probleme cu alcoolul. Mutu s-a prezentat la ambasada Indiei din Bucuresti complet beat. Cum formatilatile au intarziat, acesta a amenintat personalul ambasadei. Actele nu au fost eliberate.", scrie Gazzetta dello Sport.

Mutu: "Nu se poate asa ceva"

Adrian Mutu a reactionat dupa ce Gazzetta dello Sport a publicat in editia de astazi un articol cu un scandal in care ar fi fost implicat Mutu. Mutu a reactionat rapid dupa ce Gazetta dello Sport a scris astazi ca jucatorul roman nu a primit viza dupa ce a provocat un scandal la ambasada Indiei de la Bucuresti.

"Nu-mi vine sa cred ca un ziar precum Gazzetta dello Sport poate publica un articol fara sa verifice", a scris Mutu pe contul sau de Twitter, postand si o poza cu viza de India primita.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies