Stranieri

Arabii CUMPARA fotbalul! Dan Petrescu da lovitura anului in fotbalul mondial! Anuntul facut azi la Barcelona:

Dan Petrescu pe cale sa dea o mare lovitura in Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2014, 14:10
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2014, 14:12

Antrenorul roman il asteapta pe marele Xavi la Al Arabi, mijlocasul legendar de la Barcelona aflat in prezent la Cupa Mondiala, acolo unde Spania a fost deja eliminata.

"Xavi a semnat un precontract cu Al Arabi. Au aparut probabil si alte oferte de la alte echipe.

Am vorbit personal cu el la telefon si l-am intrebat daca vrea sa joace la noi si sa se sacrifice pentru ca la mine daca nu alergi poate sa te cheme Xavi, nu joci! Mi-am dat seama de la telefon ca e un om extraordinar. Jucatorii mari au fost toti niste oameni modesti si au avut mult bun simt" a dezvaluit Petrescu recent.

Clubul Al Arabi a anuntat insa pe site-ul oficial ca vedeta Barcei nu a semnat nimic cu echipa din Qatar. Rivalii de la Al Sadd insista si ei pentru Xavi. Qatar organizeaza Cupa Mondiala din 2022, iar pana atunci vor sa aduca in campionatuul intern cele mai mari nume din fotbalul mondial. 

"Suntem mandri ca numele nostru este asociat cu un fotbalist urias precum Xavi, dar jucatorul nu a semnat niciun contract cu noi", scrie site-ul oficial al echipei lui Dan Petrescu.

Sport.es anunta clar azi ca Xavi l-a anuntat pe Luis Enrique ca va pleca de la Barca dupa Cupa Mondiala, momentul deciziei fiind luat dupa infrangerea cu Atletico Madrid din ultima etapa, cand Barca a pierdut titlul de campioana.

Xavi are oferte din Qatar si SUA, dar Sport.es scrie ca mijlocasul a ales deja lumea araba, pentru salariul mare si lejeritatea din campionatul de acolo. "Xavi vrea sa se retraga acolo si sa se apuce de antrenorat. E mediul perfect pentru el de dezvoltare ca antrenor. O va lua de jos, apoi vrea sa antreneze Barca. Nu a ascuns niciodata ca asta e visul lui", scrie ziarul catalan apropiat de Barcelona. 

Modifică setările cookies