Anuntul lui Puscas despre un transfer de la Inter in iarna. Povestea fantastica a lui "Zlatan" al Romaniei. Cum l-au descoperit

Anuntul lui Puscas despre un transfer de la Inter in iarna. Povestea fantastica a lui "Zlatan" al Romaniei. Cum l-au descoperit

"Zlatan al Romaniei" - asa este poreclit golgeterul Puscas de la Inter Primavera. Dupa ce Iordanescu l-a adus la nationala mare, acum spera ca si Mancini il va chema si folosi la echipa mare a lui Inter.

Golgeterul de la Inter Primavera a povestit pentru FCInternews.it despre viitorul sau pe Giuseppe Meazza, cum a fost gasit de Inter si ce sacrificii a facut ca sa fie placut de italieni.

"Eram in Franta pentru un meci, acolo unde a venit Pierluigi Casiraghi sa ma vada. Dupa ce m-au chemat la Milano sa discut cu ei, acolo am ramas. Am mai dat probe si la Inter. Cu un an inainte sa ajung la Inter, am jucat pentru Liberty salonta intr-un triunghiular cu Milan si Atalanta. Ma lovisem la spate, dar am vrut sa joc. Am reusit doar 10 minute sa rezist din cauza durerii.", a declarat Puscas.

Desi spera ca Mancini sa-l cheme la prima echipa, spune ca Mazzarri l-a invatat multe in tot acest timp:

"Eu inca mai cred ca voi ajunge in prima echipa, imi astept momentul, pentru asta muncesc. Mancini este un antrenor mare, se vede ca este un profesionist. Dar si Mazzarri m-a invatat multe. Nu este decizia mea cand voi debuta la echipa mare. Eu joc la PRimavera si voi da tot ce se poate indiferent unde, la Primavera, la alta echipa."

Intrebat daca ar fi interesat sa plece la echipe din Serie B, ca sa joace la seniori, Puscas a spus: "Nu stiu, eu vreau sa dau tot ce am mai bun aici"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital
BRAT
Modifică setările cookies