Anunțul bulgarilor despre Dorin Rotariu, care schimbă din nou echipa

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 08:12
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 08:11

Dorin Rotariu (27 de ani) s-a întors la Ludogorets, după un împrumut de un sezon și jumătate la Atromitos Atena, iar viitorul mijlocașului român este incert.

Nepotul lui Iosif Rotariu va reveni, cel puțin pentru moment, la Ludogorets, formație de care aparține și alături de care mai are un an de contract.

Anunțul bulgarilor despre Dorin Rotariu, care schimbă din nou echipa

Presa din Bulgaria, care amintește și despre interesul de anul trecut al celor de la FCSB pentru Rotariu, susține că decizia în ceea ce privește viitorul fotbalistului va fi luată de antrenorul lui Ludogorets, Ivaylo Petev.

"Mijlocașul român Dorin Rotariu se întoarce la Ludogorets după împrumutul său în Grecia, la Atromitos, care expiră pe 30 iunie.

La Razgrad, a strâns doar 10 meciuri, a marcat un gol și a oferit un assist. Antrenorul "Vulturilor", Ivaylo Petev, va decide dacă îi va oferi o a doua șansă sau îl va împrumuta din nou", scrie publicația bulgară Gol.

În cazul în care va rămâne la Ludogorets, Rotariu va juca în turul 1 preliminar din UEFA Champions League contra formației kosovare FC Ballkani.

Reacția lui Iosif Rotariu după ce Dorin Rotariu s-a despărțit de Atromitos Atena

Iosif Rotariu a vorbit pentru Sport.ro după ce Dorin Rotariu a încheiat împrumutul la gruparea elenă Atromitos Atena. 

"Atât a fost împrumutul lui Dorin la Atromitos, acum s-a întors la Ludogorets, a și început antrenamentele la formația bulgară. Mai are un an de contract cu gruparea bugară, vom vedea ce va face.

La Atromitos a lăsat o impresie foarte bună, toți au fost mulțumiți de el, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în acest sezon. Dorin mai are multe de demonstrat în fotbal, are calități nemaipomenite. Sunt șanse să rămână și la Ludogorets în viitorul sezon. Va decide cu șefii clubului bulgar", a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!