Andone poate sa devina cel mai scump roman din istorie! Ce clauza URIASA i-a fixat Depoortivo: "Cine il vrea, s-o achite!"

Andone poate sa devina cel mai scump roman din istorie! Ce clauza URIASA i-a fixat Depoortivo: "Cine il vrea, s-o achite!"

Florin Andone a fost declarat netransferabil de catre Deportivo La Coruna.

Presa spaniola a scris ca atacantul Florin Andone este netransferabil, conducerea echipei Deportivo La Coruna nefiind dispusa la negocieri privind cedarea romanului.

Daca un alt club il doreste pe Andone, trebuie sa achite clauza de reziliere a contractului sau cu Depor, suma cuprinsa intre 25 si 30 de milioane de euro.

Echipa engleza Burnley a facut o oferta de 11,8 milioane de lire sterline (13 milioane de euro) pentru atacantul Florin Andone, a anuntat, marti, Sky Sports.

Insa laopinioncoruna.es a precizat ca aceasta oferta este veche de doua luni si a fost respinsa.

"Nu avem intentia sa-l vindem pe Andone. Daca il vrea cineva sa achite clauza de reziliere", a declarat in aceasta vara Tino Fernandez, presedintele clubului Depor, dupa ce si Sporting Lisabona facuse o oferta pentru Andone, de zece milioane de euro.

Publicatia din La Coruna a adaugat ca situatia romanului nu s-a schimbat nici acum, fiind netransferabil.

Andone a ajuns pe Riazor vara trecuta, transferat de la Cordoba pentru 4,7 milioane de euro. Cordoba detine in continuare 30 la suta din dreptruile federative ale fotbalistului roman.

Florin Andone a marcat 12 goluri in editia 2016/2017 a campionatului spaniol LaLiga.

Citeste si:Florin Andone
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies