Mircea Lucescu Sahtior Donetk Stranieri

"AMENDA! Stiau ca nu le voi permite asta!" Mircea Lucescu, enervat la culme in Brazilia! Ce au facut jucatorii. FOTO

Mircea Lucescu a dus-o pe Sahtior in Brazilia la centrul lui Zico pentru primul cantonament.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 13:17
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 14:34

Lucescu s-a enervat pe doi dintre jucatorii sai inca din prima zi de cantonament. Doi dintre ei nu au ajuns la timp si vor fi amendati. Culmea, ei locuiesc in Brazilia.

"Astazi am avut primul antrenament dupa o luna de pauza. E o perioada in care vom face antrenamente fizice. Aproape toti jucatorii au ajuns la timp, in afara de Douglas Costa si Bernard, care au intarziat, si ii voi amenda pentru ca nu si-au respectat colegii. Noi am zburat din Ucraina si am ajuns la timp, ei aveau o ora de zbor cu avionul si nu au venit. Nu au explicat de ce nu au ajuns, nimeni nu i-a vazut si nu i-a auzit. Stiau foarte bine ca nu le voi permite sa intarzie", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul lui Sahtior.

Intalnire emotionanta cu Zico

Mircea Lucescu s-a intalnit in Brazilia cu Zico: "Zico a fost cel mai bun jucator al Braziliei, a jucat foarte bine si in Italia, pentru Udinese si a contribuit la succesul echipei sale. In acel moment, el era cel mai important jucator din lume alaturi de Maradona. Era faimos pentru loviturile sale libere. Imi aduc aminte ca mereu marca de la 18, 20 si 25 de metri. Cand eram la Dinamo, m-a chemat sa fiu antrenor intr-un meci de retragere. A fost ultima oara cand l-am vazut pe teren, apoi ne-am intalnit in Cupa UEFA, cand o pregatea pe TSKA Moscova. Stiu ca el a fost si un Qatar, cu fiul meu. A fost un fotbalist mare si este un nume mare in fotbal"

"Nu am jucat niciodata impotriva lui, eu sunt mai batran. Cand eu am jucat in 1970 in Brazilia, el nu a intrat. Dar stiam totul despre cariera sa, mai ales dupa ce a plecat in Italia.", a mai spus Mircea Lucescu pentru site-ul lui Sahtior.

"Eu si Lucescu ne stim de multa vreme, de cand Lucescu juca pentru nationala Romaniei. Ne-am intalnit in 1990, cand lucram la TSKA. Sunt foarte fericit ca imi vad un vechi prieten. Nu o sa uit niciodata cand ne-am intalnit in Brazilia am discutat despre fotbalul local, cat de frumos este. Acum ne-am revazut si sunt foarte fericit."

"Nu a fost ideea mea ca Sahtior sa joace in Academia mea. Cand am aflat ca ei vin aici, in Rio, am zis de ce nu? Nu sunt multe locuri bune in care un club ar putea sa stea, iar aici avem o baza foarte buna. Aici s-au antrenat si au locuit arbitrii inaintea meciurilor de la Mondial. Multe echipe vor aici, le place acest loc. Dupa ce Sahtior va pleca, va veni un club din China. Sunt de acord ca Lucescu are un stil brazilian de a juca fotbal. Nu este complet brazilian insa, lui pur si simplu ii plac jucatorii de calitate, iar aici in Brazilia sunt multi.", a declarat si Zico.

Modifică setările cookies