Stranieri

Alexandru Cicâldău a vorbit în presa turcă despre viitorul său la Galatasaray: "Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici"

Ajuns la începutul sezonului la Galatasaray, Alexandru Cicâldău a vorbit în presa din Turcia despre lunile pe care le-a petrecut până acum acolo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 20:51
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 20:56

După un început bun de campionat și o campanie europeană impresionantă, evoluțiile mijlocașului de 24 de ani au fost din ce în ce mai șterse, iar schimbarea de pe banca tehnică dintre Fatih Terim și Domenec Torrent nu l-au ajutat prea mult pe român.

"Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu COVID nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8", a declarat Cicâldău pentru sporx.com.

Cicâldău nu a omis să-i mulțumească fostului antrenor de la Galatasaray pentru încrederea pe care i-a acordat-o: "A avut încredere în mine și m-a adus aici. M-a ajutat enorm. Am performat datorită lui. Apoi a venit acea schimbare. Orice antrenor ar fi, încerc să dau tot ce am mai bun".

Mijlocașul român a atins și un subiect sensibil, cel al posibilei plecări din Turcia, lăsând să se înțeleagă că și-ar dori să rămână în continuare la Galatasaray.

"Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici", a declarat fotbalistul.

Modifică setările cookies