Au inventat belgienii un interviu cu Stanciu? Fostul stelist se apara: "N-am zis niciodata ca jucatorii din Belgia sunt mai buni ca cei din Romania"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 10:47
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 21:28

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

UPDATE: Stanciu spune ca a fost inteles gresit de belgieni.

"N-am zis niciodata ca jucatorii din Belgia sunt mai buni ca cei din Romania", se apara Stanciu.


Nicusor Stanciu a vorbit pentru presa din Belgia, declarand ca Anderlecht a fost singura echipa unde a vrut sa se transfere de la Steaua. Stanciu spune ca a studiat clubul inca de asta iarna si i-a transmis agentului ca belgienii sunt clubul la care vrea sa joace.

"Am cautat informatii despre Anderlecht pe Internet inca de asta iarna, dar am urmarit si cateva meciuri. Am vorbit si cu colegii, eram deja convins, cand am auzit ca ma vrea Anderlecht in mod concret m-am decis repede", a declarat Stanciu pentru Sportmagazine.

Acesta a vorbit si despre diferentele dintre Belgia si Romania, avand o declaratie curioasa, in care spune ca Anderlecht are multi jucatori excelenti, spre deosebire de "Romania", facand referire la Steaua:

"Imi place sa simt mingea si sa ma misc mult, ceea ce e normal cand joci in spatele unui singur varf, imi place aceasta libertate. Sunt norocos ca sunt inconjurat de multi jucatori excelenti, asta e o diferenta mare fata de Romania. Aici trebuie sa joci din una sau doua atingeri, nu ai timp sa gandesti, totul este instinctiv. Avem cativa jucatori cu calitati tehnice foarte bune, ca Dendoncker, Tielemans, Hanni si Chipciu", a spus Stanciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!