VIDEO EXCLUSIV Agentul care l-a descoperit pe Mihăilă, despre transferul la Atalanta: "Va da un randament foarte bun". Pe cine au mai pus ochii italienii

Valentin Mihăilă (21 de ani) va semna cu Atalanta, formație din Serie A, care a evoluat în grupele Champions League din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 11:26
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 11:55

Cât va trebui să plătească Atalanta pentru transferul definitiv al lui Valentin Mihăilă

Atalanta va plăti un milion de euro doar pentru împrumutul lui Valentin Mihăilă de la Parma, conform jurnalistului italian Nicolo Schira, iar impresarul Victor Becali a dezvăluit cum poate deveni transferul definitiv.

În cazul în care Mihăilă va înregistra un anumit număr de meciuri în tricoul Atalantei, transferul va deveni automat definitiv pentru 8 milioane de euro, sumă la care pot fi adăugate anumite bonusuri de performanță.

Atalanta, impresionată de calitățile lui Baiaram

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Silviu Bogdan a vorbit despre transferul lui Mihăilă la Atalanta, dar și despre jucătorul care i-a impresionat pe italieni de la Universitatea Craiova. 

"Ținând cont că la 11 ani și jumătate l-am luat de acasă și l-am adus la Craiova, este o mare realizare pentru mine și pentru familia mea. Suntem bucuroși că acest transfer se va face astăzi. A ajuns la un club mare din Italia, unul dintre cele mai frumoase cluburi din ultimii ani. Universitatea Craiova mai are procente la revânzarea jucătorului.

Este ok fizic, la vizita medicală a fost totul bine. Când nu este accidentat va fi la un nivel foarte înalt. Trecerea de la fotbalul românesc la cel italian nu a fost atât de ușoară. La Atalanta, introdus într-o echipă puternică, va da un randament foarte bun. 

Pe timpul când conduceam centrul de copii de la Universitatea Craiova am făcut un schimb de experiență cu cei de la Atalanta. Am zis atunci că unul dintre jucătorii mei aș vrea să joace la Atalanta. Politica lor le-a dat posibilitatea să ajungă la un nivel ridicat. E un vis îndeplinit personal. Atunci le-a plăcut foarte mult de Baiaram.", a declarat Silviu Bogdan, agentul de jucători care l-a descoperit pe Mihăilă, în direct la PRO X.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies