ADIO, Roma! Transferul lui Chiriches a picat, italienii au transferat un grec pentru 13 milioane de euro! 

ADIO, Roma! Transferul lui Chiriches a picat, italienii au transferat un grec pentru 13 milioane de euro! 

Chiriches isi ia adio de la transferul la Roma, dupa ce a fost aproape de mutarea de la Tottenham in urma cu o saptamana! 

Vlad Chiriches si-a pierdut locul din echipa la Tottenham si va mai astepta mult pana la ocazia de a-l impresiona pe noul antrenor, Mauricio Pochettino. Tottenham are doua victorii in primele doua etape, iar Chiriches a fost inlocuit in aparare cu succes de nou-venitul Dier la Sporting. 

Chiriches a negociat cu Roma, care l-a dorit ca inlocuitor pentru Benatia, aflat aproape de un transfer la Bayern pentru 35 de milioane de euro. 

Echipa italiana a grabit insa negocierile si a batut palma cu Olympiacos pentru grecul Manolas. scrie gianlucadimarzio.com. Acesta costa mai mult decat Chiriches, 13 milioane de euro, insa romanii sunt dispusi sa achite aceasta suma. Manolas a ajuns la Roma iar azi va efectua vizita medicala dupa care va semna un contract pe cinci sezoane. 

Chiriches o costa 8 milioane de euro pe Roma, la un an de la transferul de 9,5 milioane de euro de la Steaua. Perioada de transferuri internationala se incheie pe 1 septembrie, timp in care Tottenham va decide ce se va intampla cu Chiriches. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies