A plecat din Romania sa le ia milioanele seicilor, stelistii sunt inca INDRAGOSTITI de el! Juramantul lui Radoi la plecarea din Romania

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Martie 2014, 15:47

	A plecat din Romania sa le ia milioanele seicilor, stelistii sunt inca INDRAGOSTITI de el! Juramantul lui Radoi la plecarea din Romania

Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, implineste azi 33 de ani. Fanii ii trimit sute de mesaje prin care ii cer sa-si respecte promisiuena facuta in momentul in care a plecat din Ghencea, la inceputul lui 2009.

Radoi le-a zis ca se va intoarce pentru a-si incheia cariera la Steaua. Intre timp, si-a schimbat planurile. Condamnarea nasului Becali l-a facut sa-si uite complet sentimentele. "Ce rost are sa mai vin in Romania? Nu vedeti ce se intampla? Familiei mele ii e bine aici, mie imi e bine aici, de ce m-as intoarce?", i-a intrebat Radoi pe jurnalistii care i-au cerut sa-si lamureasca statutul in fata suporterilor ros-albastri.

Mirel Radoi a fost ultimul capitan cu banderola in ADN la Steaua. Piturca l-a vazut lider si i-a acordat incredere maxima cand era doar un pusti, apoi Becali n-a acceptat sa ia nicio decizie fara sa se consulte cu omul care conducea vestiarul. Accidentarile dese l-au facut pe Radoi sa rateze transferuri tari la Dortmund, Arsenal sau Inter, dar stelistii l-au pastrat idol.

Chiar daca are 33 de ani, Radoi e asteptat sa se retraga cu banderola pe brat in tricoul Stelei dupa ce-i va trece supararea pe Romania.

Crezi ca mai revine la Steaua?

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies