Stralucesc pentru visul american! Pustii Luceafarului merg sa se bata pentru trofeul Mondialului Danone. Pe ce loc s-a clasat Romania anul trecut

Stralucesc pentru visul american! Pustii Luceafarului merg sa se bata pentru trofeul Mondialului Danone. Pe ce loc s-a clasat Romania anul trecut

O saptamana a mai ramas pana la debutul celei mai importante competitii pentru copii din lume, iar micii romani sunt gata sa isi arate talentul individual, dar si spiritul de luptatori. Danone Nations Cup 2017 debuteaza pe 22 septembrie si se va incheia pe 24, duminica, pe Red Bull Arena din New York.

12 pusti romani vor lupta la finalul lunii septembrie pentru Romania la Mondialul lor - Cupa Natiunilor Danone. Afla AICI mai multe despre competitia la care merg cei mai talentati tineri fotbalisti din 32 de tari si care in 2017 va avea loc la New York!

In 2017, Luceafarul Cluj va reprezenta Romania la turneul final al celei mai importante competitii din lume pentru copiii de 10-12 ani. Micii fotbalisti ai Academiei Luceafarul vor marele trofeu.

Anul trecut, Academia Hagi a jucat pentru Romania la Paris, clasandu-se pe locul 23.

In 2016, Germania a fost marea castigatoare a turneului, in timp ce Japonia s-a clasat pe locul 2. Spania, Brazilia si Argentina au ocupat locurile 3, 4 si 5.

Pustii romani au picat intr-o grupa extrem de interesanta si se vor duela cu urmasii lui Messi, dar si cu tineri jucatori din Ungaria si Algeria!

Mai multe despre Cupa Hagi Danone si Cupa Natiunilor Danone

Web: www.cupahagidanone.ro si www.danonenationscup.com
Facebook: www.facebook.com/cupahagidanone & www.facebook.com/danonenationscup

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a deraiat trenul plin cu marfă în apropiere de Caracal
BRAT