GALERIE FOTO „Ți-l fac cadou!” Soția starului de la Bayern a izbucnit, acuzându-l de infidelitate și a dat și nume! S-ar iubi cu fosta lui Ronaldo 

Lucas Hernandez Amelia Lorente Cristina Buccino Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Aprilie 2023, 18:58
Data actualizarii: Luni 24 Aprilie 2023, 18:58

Lucas Hernandez este acuzat de soție că a „jucat la două capete”, într-un mesaj neașteptat postat pe rețelele sociale. 

Fundașul s-a accidentat în meciul inaugural al Franței de la Campionatul Mondial, iar de atunci nu s-a reîntors pe teren. Nici pe plan personal nu o duce mai bine Lucas Hernandez, despre care s-a scris că s-ar fi despărțit de soție, Amelia Lorente, și ar fi început o relație cu Cristina Buccino (37 ani), care a fost iubita lui Cristiano Ronaldo. 

Deși nu au existat informări oficiale din partea vreuneia dintre părți legate de divorț sau despărțire, cea care a rupt tăcerea recent a fost chiair Amelia Lorente, soția lui Hernandez, care a lansat un atac dur pe rețelele sociale. 

Atac dur din partea soției la adresa lui Lucas Hernandez 

Amelia a postat un story pe contul de Instagram în care i s-a adresat atât lui Lucas Hernandez, cât și Cristinei Buccino, confirmând astfel informațiile posibilei relații. Cei doi au împreună doi copii, un băiat Martin, de 4 ani și o fată Nieves, care are 10 luni. 

„Poți să te oprești din a mai juca la două capete, Lucas Hernandez. Ți-l fac cadou, Cristina Buccino. Nu uita că ai DOI copii pe care nu vii să îi vezi”, a scris soția lui Hernandez pe Instagram. 

Cristina a fost într-o relație cu Cristiano Ronaldo, cei doi fiind surprinși împreună în 2016. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!