GALERIE FOTO S-au certat și acuzat reciproc de infidelitate, iar acum i-a transmis un mesaj neașteptat de ziua lui: „Bucură-te de ce ți-am oferit mai bun!” 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 11:20
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 11:18

Wanda Nara și Mauro Icardi continuă să „țină” primele pagini ale ziarelor, relația dintre cei doi fiind tumultoasă. 

Fotbalistul și agentul s-au despărțit în repetate rânduri, de fiecare dată cu scandal, iar în ultimul an s-au acuzat de infidelitate reciproc. În toamnă, Wanda s-ar fi decis să divorțeze de jucătorul împrumutat de PSG la Galatasaray și a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, însă Icardi a ieșit la atac după ce modelul a apărut într-un clip, în pat, alături de un cântăreț. 

Deși nu au mai apărut recent împreună, în ciuda faptului că în noiembrie au fost în vacanță și au pozat ca un cuplu, relația celor doi pare să fi ajuns într-un moment de liniște. Mauro Icardi și-a sărbătorit aniversarea de 30 de ani pe 19 februarie, iar cu ocazia asta, Wanda i-a transmis un mesaj. 

Mesajul bizar al Wandei Nara pentru Mauro Icardi 

Argentinianul și-a serbat ziua de naștere alături de cele două fete pe care le are împreună cu Wanda, Francesca și Isabella. Icardi a postat mai multe fotografii de la petrecerea organizată de fete, iar Wanda, aflată în Brazilia, unde participă la carnavalul de la Rio, i-a transmis un mesaj pe Instagram, mesaj cu o urare bizară. 

„Să-ți ofere Dumnezeu mereu sănătate. Toate celelalte le ai în cantități deja. La mulți ani. Bucură-te cu cele mai bune lucruri pe care ți le-am oferit în viața mea”, a scris Wanda în urarea pentru Icardi. 

Cu toate astea, mesajul Wandei demonstrează că cei doi încearcă să aibă o relație normală de dragul fetițelor lor. Chiar modelul le-a dus pe Francesca și Isabella la Istanbul, la fotbalist, înainte de a zbura spre Rio de Janeiro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!