GALERIE FOTO Nu infidelitatea i-a despărțit! Motivul neașteptat pentru care Wanda Nara și Mauro Icardi au divorțat 

Mauro Icardi divort wanda nara Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 21:33
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 21:57

Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icardi (29 ani) au pus capăt relației. 

Cuplul a început procedurile de divorț după mai multe scandaluri ce au apărut de-a lungul timpului, cel mai mare și cel mai important fiind cel apărut în urmă cu un an, când presa internațională dezvzăluia că fotbalistul și-a înșelat soția cu o actriță din Argentina. Mauro Icardi și Wanda Nara s-au împăcat, însă s-au separat la câteva luni, iar divorțul pare iminent. 

Nu infidelitatea a fost principala cauză a despărțirii

Într-un interviu acordat pentru revista Vanity Fair, vedeta din Argentina a povestit pe larg care au fost motivele pentru care ea și celebrul fotbalist au ajuns să pună capăt relației.

"Nu m-am așteptat la asta (n.r. - să mă înșele), a fost rău, dar am realizat că nu trăiesc într-o poveste Disney și că lucruri rele se pot întâmpla. I-am iertat greșeala, problema a fost alta. 

Deja am semnat actele, Mauro nu și-a dorit asta, a fost dificil, deoarece încă îl iubesc. Dar lucrurile nu mai merg, atmosfera era urâtă în casă, iar la un moment dat i-am spus să ne opri. Am plecat în Argentina, am fost departe vreo două luni", a povestit Wanda Nara. 

"Am cinci copii, i-am crescut, m-am dedicat lor mai bine de zece ani. I-am spus lui Mauro că vreau să revin la proiectele mele profesionale și nu i-a plăcut. Nu a acceptat ideea de a-mi îndrepta atenția și spre altceva", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!