„Șmecherie mare asta. 600-700 de milioane de euro!” Dumitru Dragomir, revoltat de felul în care a fost lărgită plaja în Mamaia

Dumitru Dragomir Mamaia Stiri Dumitru Dragomir
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 05 August 2023, 11:45
Data actualizarii: Sambata 05 August 2023, 11:48

În zona Mamaia, plajele extinse şi modernizate au devenit accesibile publicului larg începând cu data de 30 iunie 2021. 

Părerile privind modalitatea de realizare a acestor lucrări şi, mai ales, noile condiţii de utilizare a perimetrelor modernizate au adus în spaţiul public valuri de nemulţumiri atât din partea operatorilor economici, cât şi din punctul de vedere al turiştilor.

Printre cei nemulțumiți se numără și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care a făcut un apel către locale din Constanța.

Dragomir: „Au terminat-o!”

„Acuma niște șmecheri au mărit plaja și au nenorocit-o! Din ce era, cea mai frumoasă stațiune, Mamaia, au terminat-o! Acuma trebuie adaptat.

Dacă primarul ăla de la Constanța, care e un tip deștept am înțeles, și cu cei de la Apele Române înțeleg că trebuie să lase oamenii să facă ceva pe imensitatea aia. Sunt 400 de metri până ajungi la apă.

Trebuie să facă bazine mari, piscine mari, terase, toalete, altfel nu vine nimeni! Toată lumea se duce și își face nevoile în mare. Ce e aia?!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Potrivit reprezentanților de la Apele Române, proiectul de lărgire a plajelor din România a vizat „Reducerea eroziunii costiere” și a fost structurat pe 11 zone (loturi) din care nouă vizează lucrări de protecţie costieră şi reabilitare a plajelor în zonele: Zona Mamaia (recepţionată), Zona Agigea - golful pescarilor, Zona Eforie Centru şi Sud (5.750 metri liniari), Zona Costineşti (Epava - Forum) - cu 2.550 metri liniari, Zona Olimp (3.500 metri liniari), Zona Neptun Jupiter (2.550 metri liniari), Zona Balta Mangalia - Venus - Aurora (3.100 metri liniari), Zona Mangalia - Saturn (2.500 metri liniari) şi Zona 2 Mai (1.650 metri liniari).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!