FOTO Zlatan rămâne Zlatan! Ce fotografie a putut să posteze chiar în ziua de Crăciun

Zlatan Ibrahimovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 16:15
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 16:16

Starul suedez de la AC Milan a avut un mod original prin care să facă tradiționala urare de Crăciun.

La fel ca în anii precedenți, Ibrahimovic a postat pe rețelele sociale o fotografie cu un deget mijlociu, alături de urarea "Merry Chriztmaz". De această dată, degetul mijlocul este sub forma unei candele aprinse.

Mesajul lui Ibrahimovic de Crăciun

"În timp ce mulți sportivi postează imagini convenționale pe rețelele sociale de Crăciun, Zlatan rămâne fidel imaginii sale de tip 'zlatanesque'. Nu e o poză în care să se afle alături de familie sau în fața bradului, ci un deget drept, fără echivoc, ca o nouă provocare pentru un astfel de personaj", au scris francezii de la RMC Sport despre postarea făcută de Zlatan Ibrahimovic.

Ibrahimovic, care continuă să evolueze la cel mai înalt nivel chiar și la vârsta de 40 de ani, se află în vacanță. Primul meci al lui AC Milan din 2022 se va disputa pe 6 ianuarie, în Serie A, contra lui AS Roma.

În acest sezon, Ibrahimovic a jucat în 15 meciuri pentru AC Milan, reușind să marcheze de șapte ori și să ofere două pase decisive. Contractul său cu italienii expiră la finalul stagiunii, însă atacantul a dezvăluit că intenționează să își prelungească înțelegerea pentru încă un sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!