„Faceți un monument să se numească Dan Alexa!” Anamaria Prodan îl laudă pe antrenor, la trei ani după ce a fost surprinsă lovindu-l 

Dan Alexa anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 10:46
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 10:48

Anamaria Prodan (50 ani) a răspuns declarațiilor pe care le-a făcut Dan Alexa legat de incidentul petrecut în urmă cu trei ani. 

Impresarul a vorbit despre declarațiile pe care Dan Alexa le-a făcut recent, despre momentul tensionat dintre ei, petrecut în urmă cu trei ani, când Anamaria Prodan a fost surprinsă lovindu-l pe cel care era atunci antrenorul Astrei. Agentul a comentat ce a spus tehnicianul pe care încă îl are sub contract, lăudând modul în care Alexa a gestionat situația. 

Anamaria Prodan îl laudă pe Dan Alexa 

Anamaria Prodan a punctat că Dan Alexa este un „monument al educației și al bunului simț” argumentând faptul că acesta nu i-a „răspuns” loviturii pe care i-a dat-o. 

„Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se dă nici cu o floare. Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simț. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repetă cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație.

Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a declarat Anamaria Prodan conform Realitatea Sportivă.

Dan Alexa, dezvăluiri despre momentul scandalului cu Anamaria Prodan

Antrenorul a recunoscut că i-a fost afectată serios imaginea în urma incidentului, dar și faptul că nu mai ține legătura cu cea care îi este încă agent. 

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ”băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!”, a fost o nebunie un timp. 

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb? 

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a declarat Dan Alexa conform playsport.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!