„Cei mai tineri decât mine cu 20 de ani mă imploră să ne oprim când facem sport!” Mihai Stoica a dezvăluit secretul formei sale

Mihai Stoica FCSB Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 23:23
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 23:37

Mihai Stoica (58 ani) a fost prezent la un eveniment de promovare a unei cărți. 

Pasionat de nutriție și adept al unui stil de viață cât mai sănătos, Mihai Stoica a fost prezent la evenimentul în care a fost promovată cartea „Avantajul Oxigenului”, scrisă de Patrick Mckeown. Autorul prezintă tehnici de respirație care revoluționează starea fizică și sănătatea corpului. 

Mihai Stoica și-a arătat însă regretul față de faptul că subiectul nu este atât de promovat, însă a evidențiat cât de importantă este sănătatea în perspectiva lui, dezvăluind că și-a schimbat radical viața când Teodora, fata sa s-a îmbolnăvit. 

„De câțiva ani mă interesează foarte tare subiectul ăsta, știți foarte bine că am avut o încercare în familie și fata mea a trecut cu brio peste asta, dintre secrete se află și tehnicile de respirație. Până acum l-am studiat foarte mult pe Ice Man, pe Wim Hof, sunt foarte curios să aud și opiniile unui specialist notoriu. 

(n.r. dacă le aplică în viața de zi cu zi) Mi-e greu să dau un exemplu, dar am un an și un pic și schimb prefixul și cred eu că atâta timp cât cei care au peste 20 de ani mai puțin decât mine mă imploră să ne oprim când avem anumite activități cardio, e posibil să aibă efect. 

Cred că sunt prea puțini oameni din sport aici, încă nu s-a promovat foarte bine și foarte mult această tehnică, eu cred că poate să schimbe vieți. Nu e vorba numai și numai de sport, începe ușor ușor să se propage, mă bucur că încep oamenii să înțeleagă că noi ca persoane avem potențial uriaș, ar trebui să le exploatăm. 

Putem să le transmitem jucătorilor, unii receptează, alții mai puțin, e complicat cu sportivi de 20 și ceva de ani care se simt foarte bine și fără să apeleze la aceste tehnici. E puțin complicat să îi convingi că și-ar putea îmbunătăți performanțele recurgând la astfel de tehnici”, a declarat Mihai Stoica la eveniment. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!