Catalin Morosanu Dynamite Fighting Show Freddy Kemayo Sporturi

Moroșanu pregătește o super luptă în gala DFS! „Coșmarul” Freddy Kemayo vine în România! Ce a spus fostul concurent Survivor

Cătălin Moroșanu (37 ani) e gata de spectacol și pregătește încă o gală de succes!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 20:30
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 20:32

Freddy Kemayo e numele mare care vine să se bată în România, în gala lui Cătălin Moroșanu, din promoția Dynamite Fighting Show, care va avea loc în primăvară. Moroșanu nu are amintiri plăcute cu el. 

„Următoarea gală DFS va fi cu spectatori. Ne dorim foarte mult să avem atmosferă în sală. Pregătim un meci senzațional între Freddy Kemayo și campionul DFS, Ionuț Iancu. Am avut prima înfrângere cu el, că a oprit medicul meciul, plus că i-am rupt și eu o coastă”, a declarat Moroșanu pentru PRO TV și www.sport.ro.

Moroșanu, fan Survivor: „M-aș duce o lună!” 

Participant în sezonul trecut, Cătălin Moroșanu e mare fan Survivor și povestește cum a trăit experiența din Republica Dominicană. 

„M-aș duce la Survivor o lună, să slăbesc, că iar m-am îngrășat. Am ieșit fiind accidentat, dar credeți-mă, nu e de joacă, deloc! Asta este bandana suferinței, da? Transpirată, mototolită, dar este o amintire frumoasă. Credeți-mă că echipa Faimoșilor o să câștige Survivor”, a adăugat acesta. 

Survivor, mai greu decât ringul, anunță Moroșanu: „Eu cred că trebuie să fii puternic psihic. Credeți-mă, m-am abținut de nu știu câte ori să nu bat pe cineva. Te trezești la 6-7 dimineața și te uiți la palmieri. La un moment dat, îți este scârbă și de mare și de palmieri și de cocos și stai și te gândești”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies