VIDEO | Cei mai curajosi romani au participat la cea mai GREA competitie din tara. Povestea uimitoare a invingatorului

Cei mai curajosi romani au fugit azi de canicula si de asfaltul incins de la oras! Au alergat, au pedalat si au inotat la triatlonul "Fara Asfalt la Munte". Castigator a iesit un tanar, care a crescut la casa de copii.

Sute de oameni au luat startul la triatlonul "Fara Asfalt la Munte", organizat la Maneciu. Castagatorul are o poveste emotionanta - a crescut la casa de copii, dar s-a luptat si a terminat Facultatea de Sport! La 30 de ani, are deja peste 15 titluri la triatlon!

"Unii spun ca atunci cand m-am nascut, am venit pe lume in alergare", s-a amuzat Ciprian Balanescu, castigatorul competitiei, dupa ce a trecut linia de finish.

Unul dintre concurenti a fost recunoscut de public. Si el are o poveste uimitoare. In timpul saptamanii conduce cel mai mare magazin online din Romania si viseaza sa ajunga la dimensiunea Amazon pentru aceasta parte a Europei.

"Din punct de vedere competitional, m-au cam depasit niste copii de 12-13 ani. Dar castigul la o astfel de competitie, atat de grea, este sa termini", a spus Iulian Stanciu, chief executive al EMAG.RO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies