VIDEO | Cei mai curajosi romani au participat la cea mai GREA competitie din tara. Povestea uimitoare a invingatorului

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 August 2015, 21:21
Data actualizarii: Sambata 15 August 2015, 21:41

Cei mai curajosi romani au fugit azi de canicula si de asfaltul incins de la oras! Au alergat, au pedalat si au inotat la triatlonul "Fara Asfalt la Munte". Castigator a iesit un tanar, care a crescut la casa de copii.

Sute de oameni au luat startul la triatlonul "Fara Asfalt la Munte", organizat la Maneciu. Castagatorul are o poveste emotionanta - a crescut la casa de copii, dar s-a luptat si a terminat Facultatea de Sport! La 30 de ani, are deja peste 15 titluri la triatlon!

"Unii spun ca atunci cand m-am nascut, am venit pe lume in alergare", s-a amuzat Ciprian Balanescu, castigatorul competitiei, dupa ce a trecut linia de finish.

Unul dintre concurenti a fost recunoscut de public. Si el are o poveste uimitoare. In timpul saptamanii conduce cel mai mare magazin online din Romania si viseaza sa ajunga la dimensiunea Amazon pentru aceasta parte a Europei.

"Din punct de vedere competitional, m-au cam depasit niste copii de 12-13 ani. Dar castigul la o astfel de competitie, atat de grea, este sa termini", a spus Iulian Stanciu, chief executive al EMAG.RO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!