Veste PROASTA din Spania: Un jucator rateaza primele meciuri din 2014! Reghe e fortat sa schimbe sistemul: "O sa joace cu un singur inchizator"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Ianuarie 2014, 08:41
Data actualizarii: Joi 30 Ianuarie 2014, 08:43

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam!SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Portarul Nita si Gabi Matei au fost remarcati de Helmuth Duckadam. Evolutiile in cantonamentul din Spania l-au impresionat pe presedintele de onoare al Stelei, care are insa o veste proasta pentru fani. Pintilii este inca accidentat si nu va putea juca in primele meciuri oficiale din 2014.

"Nita a fost o surpriza placuta. Mi-a placut toata apararea. Cred ca in prima repriza Steaua a facut un meci bun. O alta surpriza placuta a fost Gabi Matei.

Incet, incet, echipa ajunge la performantele dorite de toata lumea. Dupa socoteala mea, a fost 7-4 la ocazii pentru noi. Mi-a placut Steaua, da, suntem pe drumul cel bun.

Pintilii e in continuare accidentat. Din cate stiu, nu cred ca va fi apt sa joace in primele meciuri oficiale din acest an. Probabil Reghe va incerca sa joace cu un singur inchizator, nu trebuie sa avem mereu doi inchizatori in teren", a spus Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!