Vedeta care refuză să îmbătrânească. La 46 de ani are un fizic de model și face senzație în costum de baie 

Stiri Vedeta care refuză să îmbătrânească. La 46 de ani are un fizic de model și face senzație în costum de baie | sursa foto: ProfiMedia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 11:23

La 46 de ani, Victoria Silvstedt demonstrează că vârsta reprezintă un număr.

Modelul a fost surprins de paparazzi în Mykonos, unde se află în vacanță de câteva zile. Vedeta a făcut senzație într-un costum de baie din două piese, care i-a pus în valoare fizicul de invidiat. 

În prezent, Victoria Silvstedt se află într-o relație cu omul de afaceri Maurice Daddah. În trecut, aceasta a fost căsătorită cu Chris Wragge. 

  • Vedeta care refuză să îmbătrânească. La 46 de ani are un fizic de model și face senzație în costum de baie | sursa foto: ProfiMedia

Victoria Silvstedt a fost prezentă la Miss World în 1993, iar apoi a fost remarcată de Hugh Hefner și a devenit iepuraș Playboy. 

Într-un interviu acordat pentru Stumped Magazine, Victoria a mărturisit că este deranjată câteodată de felul în care o percepe lumea din cauza meseriei pe care și-a ales-o.

"Lumea mă consideră o blondă înaltă și atrăgătoare. Desigur, mă transform în asta când am vreo ședință foto sau alt proiect, însă mă duc acasă și mă comport ca orice altă persoană normală", a explicat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!