Vali Bărbulescu va descoperi toate secretele noului sezon Ferma. Va prezenta show-ul online Ferma

Stiri Vali Bărbulescu va descoperi toate secretele noului sezon Ferma. Va prezenta show-ul online Ferma. În plus.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 08:19
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 11:00

Doar 4 zile au mai rămas până la premiera noului sezon al reality show-ului Ferma!

16 concurenți au acceptat provocarea de a participa în cea mai dură și neașteptată luptă dintre Orășeni și Săteni. În fiecare marți, miercuri și joi vom vedea cum se descurcă, cine va face cele mai bune strategii și cine va pleca acasă, cu dezamăgirea de a nu fi pus mâna pe marele premiu. 

Edițiile incediare din fiecare săptămână vor continua, în acest sezon, online! Curios din fire, fostul bandit și concurent al sezonului patru, Vali Bărbulescu, a acceptat provocarea de a reveni în fermă! De această dată, el va fi cu ochii pe concurenți și pe strategiile acestora și ne va aduce informații exclusive, într-o emisiune pe care o vom putea urmări pe PRO TV Plus. 

  • Vali Bărbulescu va descoperi toate secretele noului sezon Ferma. Va prezenta show-ul online Ferma. În plus.

Nopțile de marți, miercuri și joi se vor încheia mereu cu informații în plus! 

Vali Bărbulescu va prezenta emisiunea Ferma. În Plus. în care va discuta cu invitații cele mai interesante momente din episodul serii, va afla lucrurile care nu s-au spus în timpul competiției de la cei eliminați și va rămâne conectat la următoarele peripeții ale fermierilor. 

Înaintea de marea premieră, Vali Bărbulescu ne va aduce, în exclusivitate, luni, 7 septembrie, impresiile Mihaelei Rădulescu, prezentatoarea Ferma. Orășeni vs săteni, despre acest sezon și despre noii concurenți! 

Noua provocare l-a atras pe Vali Bărbulescu din prima clipă, el declarând că: ”Sunt ferm convins că în 2020, conținutul ONLINE este cel puțin la fel de important ca cel ON AIR. Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV, ceea ce nu citesc în ziare  sau nu află de la vecinii de palier despre cel mai tare reality show din România: FERMA. Orășeni vs Săteni. În plus, la "FERMA. ÎN PLUS" vorbim despre INTERACTIVITATE și despre o adevărată comunitate a fanilor FERMA. LIKE & SHARE!”

Ferma. În plus. – show-ul online, de neratat, în care curiozitățile celor de acasă își vor găsi răspunsurile! 

Ferma. Orășeni vs Săteni

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!