Un jucator de baza, indisponibil pentru finala din Danemarca! Reghe, in fata unui moment crucial: "Eliminarea din Europa, o frustrare imposibil de trecut"

Laurentiu Reghecampf Copenhaga - Steaua Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2012, 08:11
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2012, 08:27

Meci de calificare pe care: Copenhaga - Steaua, joi 20:00 in direct la PRO TV si Voyo.ro!

Steaua merge la Copenhaga cu gandul la o calificare ce parea la un moment dat extrem de accesibila. Tocmai din acest motiv, Reghecampf este convins ca un eventual esec ar putea avea consecinte catastrofale pentru moralul jucatorilor. Eliminarea din Europa ar insemna ca Steaua sa dea cu piciorul la tot ce a construit in acest sezon.

"Ar fi o durere nu mare, ci foarte mare, una teribila! In plus, sa ramanem acasa cu 10 puncte ar insemna o frustrare poate imposibil de trecut. Eu stiu insa ca staff-ul, toti cei care formam Steaua, vom face totul pentru a ne califica, mai departe ramane sa vedem ce va fi joi", a spus Laurentiu Reghecampf, care are a primit o veste proasta din partea medicilor, cu trei zile inainte de finala de la Copenhaga. Un jucator de baza este indisponibil pentru meciul din Danemarca.

"Din pacate, Szukala nu va putea sa evolueze. A fost in Germania, a stat 4 zile la clinica lui Tommy Neubert, insa nu cred ca va putea sa joace joi.", a mai spus antrenorul Stelei la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!