16 oameni au ajuns la spital dupa un accident in Hunedoara. 14 erau fotbalisti, situatia lor e stabila

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2016, 11:29
Data actualizarii: Sambata 06 August 2016, 12:07

Planul rosu de interventie a fost activat in comuna Vetel din Hunedoara dupa un accident teribil!

16 persoane au ajuns la spiral. 14 dintre cei internati erau fotbalisti la echipa comunei Certej. Microbuzul in care se aflau a fost lovit de o dubita de marfa pe DN7, pe raza comunei Vetel. Traficul in zona accidentului este restrictionat si dirijat pe rute ocolitoare.

Potrivit primelor cercetiari ale politiei, soferul unei dubite de marfa, care circula de la Arad spre Deva, a intrat pe contrasens si s-a tamponat cu microbuzul in care se aflau 14 tineri fotbalisti, cu varstele cuprinse intre 17 si 26 de ani. Tinerii sunt juciatori ai echipei Aurul Certej si se deplasau la un meci de fotbal in localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

''In urma accidentului, cei doi conducatori auto si cei 14 fotbalisti au fost transportati la spital, in vederea evaluarii starii de sanatate si acordarii ingrijirilor medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal'', a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu.

Mai multe ambulante au fost dirijate la fata locului, interventia fiind efectuata de echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulantia si ale SMURD Hunedoara. Ranitii au fost transportati la spitalele din Deva si Hunedoara.

''Victimele au fost transportate la spitalele din Deva si Hunedoara. Tinerii au fracturi si diverse contuzii, dar sunt stabili. Intr-o stare mai gravia este soferul dubitei, care a ramas incarcerat in urma accidentului si a trebuit extras din autovehicul'', a precizat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulantia Hunedoara, dr. Cialin Dumitrescu, citat de Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!