Traore la Liverpool? Muresan: "Sunt 4-5 cluburi MARI care il urmaresc!"

Lacina Traore CFR Cluj Iuliu Muresan Liverpool Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2010, 18:20
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2010, 18:33

Iuliu Muresan spune ca Lacina Traore a atras arentia multor cluburi mari din Europa, dar ca atacantul ivorian nu va pleca pana in vara de la CFR.

"Liverpool nu are cum sa-l ia maine pe Traore, probabil ca daca l-ar lua, l-ar lasa la noi pana in vara. Nu pot sa confirm pentru ca nu ne-a cautat nimeni pentru el. Au fost scouteri sa il caute in pregatiri, dar nu de la Liverpool. Sunt 4-5 cluburi importante, asta stiu eu sigur. Au fost scouteri, le-am asigurat conditiile aici. De la Liverpool nu a fost nimeni, sau poate au fost si nu am stiut noi" a declarat Iuliu Muresan la Sport.ro.

Presa din Anglia a scris astazi despre interesul lui Liverpool pentru Traore, atacant pentru ca adversarii Stelei din Europa League ar fi dispusi sa dea 14 milioane de euro.

Muresan este extrem de incantat de felul in care a jucat echipa lui Cartu cu FC Basel in Liga Campionilor.
"Noi facem parte din urna a patra si noi trebuie sa fim eroi in fiecare partida ca sa castigam. Am intalnit o echipa buna, i-am studiat atent pe cei de la Basel si s-a vazut ca sunt tari. Cartu s-a adaptat din mers, a schimbat modulul tactic, asta a fost singura sansa a noastra sa castigam".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!