Tragedie în fotbal! Fiul de 23 de ani al unui patron de club din Italia a fost găsit mort în apartament 

Palermo Armando Zamparini Maurizio Zamparini serie c Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:31
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:33

Maurizio Zamparini (80 ani) a primit o lovitură extrem de dură. 

Patronul lui Palermo, club care activează în Serie C, a primit tragica veste că fiul său de doar 23 de ani, Armando Zamparini, a fost găsit mort în apartamentul său din Londra, informează Mirror. Corpul său a fost găsit în casa din Mayfair, după ce tatăl său a încercat să ia legătura cu el. 

Cea care l-a găsit a fost menajera lui Armando, după cum a dezvăluit chiar tatăl său într-un interviu pentru La Repubblica

„Armandino a murit chiar cu o zi înainte să înceapă munca la o companie mare, în Londra. I-am trimis un mesaj joi, înainte de asta, i-am urat baftă. Nu mi-a mai răspuns”, a spus Zamparini. 

Armando era cel mai tânăr dintre cei cinci copii ai lui Zamparini, însă singurul pe care îl avea cu actuala parteneră, Laura Giordani. Din informațiile prezentate de sursa menționată mai sus, menajera a sunat imediat la autorități, însă tânărul era deja mort. S-a început o investigație pentru a detecta cauza morții subite a lui Armando. 

Întrebat dacă fiul său avea probleme medicale, Maurizio a dezvăluit că nu avea probleme serioase, însă a mărturisit că: „A suferit de bronșită asmatică severă în trecut, care i-a provocat diferite probleme, însă nu au existat altele de care să știu”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!