FOTO Toamna aceasta, spectacolul continuă la PRO TV! Ai porție triplă de Las Fierbinți, suspans și adrenalină în Clanul, show-uri de divertisment și filme de box office!

Pro TV clanul Las Fierbinti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2022, 21:58
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2022, 22:03

Surprizele continuă pentru telespectatorii PRO TV!

Începând de săptămâna viitoare, comedia mărește miza într-o porție triplă de Las Fierbinți, serialul Clanul îmbină scenele de aventură cu cele de emoție puternică, celebritățile își împing limitele în reality show-ul – Sunt celebru, scoate-mă de aici!, iar cele mai puternice voci întorc scaune și fac istorie la Vocea României. 

Cu o distribuție uimitoare, în care telespectatorii îi vor descoperi pe unii dintre cei mai iubiți actori și vor face cunoștință cu unii dintre cei mai talentați din tânăra generație, serialul Clanul începe luni, 19 septembrie, de la ora 20:30. În fiecare săptămână, serialul le va oferi telespectatorilor cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România.  

Cel mai iubit serial românesc duce comedia la un alt nivel! Las Fierbinți vine în porție triplă de umor în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30. Viața în cel mai cunoscut sat din România merge mai departe, iar Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano și toate celelalte personaje îndrăgite continuă aventura fierbințeană în ritmul deja cunoscut. 

În fiecare marți și joi, de la ora 21:30, celebritățile vor simți din ce în ce mai intens lipsa mâncării, și a confortului de acasă, căldura, ploaia și stresul de a sta alături de alte persoane total diferite, în încercarea de a-și depăși limitele în cel mai puternic experiment al momentului: reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

De 9 ani, show-ul Visuri la cheie a reușit să schimbe viața a zeci de familii. Dragoș Bucur și echipa sa de arhitecți au transformat locuințe, dar și visuri în realitate, au îmbunătățit viața celor care sunt un exemplu pentru cei din jur. Renovările continuă în fiecare miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV.

Un show care a scris istorie! Locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre îndeplinirea visului de o viață, de a fi cunoscut de o țară întreagă pentru modul în care cânți, este Vocea României! Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo Rose, Smiley și Denis The Motans fac show-ul pe care nu vrei să-l ratezi în fiecare vineri, de la ora 20:30.

Filmul PRO este sâmbăta și duminica, de la ora 20:00. Jason Statham și Dwayne ”The Rock” Johnson vin mai furioși și mai iuți în ”Furios și iute: Hobbs & Shaw”, Jason Momoa și Amber Heard își folosesc puterile pentru a ajuta omenirea în ”Aquaman”, iar Tom Cruise va încerca să ducă la capăt o nouă provocare - ”Misiune: Imposibilă. Declinul”. 

PRO TV – Ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!