SURVIVOR România, lider absolut de audiență: aproape 3.3 milioane de telespectatori în minutul de aur! Show-ul continuă astăzi!

survivor romania lider de audienta Survivor Romania 2022 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 09:49
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 09:52

Aseară, timpul nu a mai avut răbdare, iar din Republica Dominicană, Daniel Pavel a dat startul celui mai puternic sezon din istoria Survivor România. 24 de concurenți, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, au acceptat provocarea, s-au cunoscut și s-au confruntat pe primul traseu din competiție. 

Un joc puternic cu răsturnări spectaculoase de scor în care cele două echipe au demonstrat că sunt motivate să câștige și să obțină recompensa pusă la bătaie. După un început în forță în care au reușit să conducă, Faimoșii nu au reușit să mai țină pasul cu adversarii lor până la final. Războinicii au învins cu scorul de 10 la 8 și au câștigat recompensa oferită de Vodafone.  

Prima ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.3 puncte de rating și 35.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.1 puncte de audiență și 15.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 20:22, aproape 3.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru eliminare. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei. 

Cine-și va găsi motivația mai rapid? Cine va reuși să câștige totemul imunității și să-și asigure încă o săptămână în această formulă? Sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul în doar câteva ore. 

Și în această seară, după finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a doua ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!