SUPER FOTO Monica Gabor a ajuns in vestiarul lui LA Lakers! L-a adus pe Botezatu in RAI! "Traiesc un VIS! As vrea sa vedeti ce vad eu acum!"

Monica Gabor Los Angeles Lakers Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Octombrie 2012, 10:45
Data actualizarii: Vineri 12 Octombrie 2012, 10:54

Monica Gabor a fost vedeta lansarii bauturii energizante Mr. Pink la Los Angeles, acolo unde si-au facut aparitia vedete de la Hollywood si jucatori de la LA Lakers.

De cand a divortat de Irinel Columbeanu, Monica a ajuns in SUA, s-a logodit cu proprietarul bauturii energizante Mr. Pink si a cunoscut o multime de vedete.

Ea a mers in vizita la echipa Los Angeles Lakers, a avut-o ca invitata pe Linsay Lohan si a petrecut alaturi de mai multe vedete la lansarea Mr. Pink, bautura energizanta din ginseng de mare succes in SUA.

La petrecere a fost si Catalin Botezatu, prieten bun cu Monica Gabor. "Sunt onorat sa iau parte la acest eveniment, unde vor fi prezente celebritati din cele mai diverse domenii: Paris, Prince si Blanket, actrita Anna Kendrick, supermodelul Cindy Crawford, actorul David Arquette, Paula Abdul, printul Faisal Al-Saud", scria acesta pe Facebook.

"Sunt fericit, cred ca am ajuns in rai! Sunt la cel mai impresionant hotel din Beverly Hills, la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film Pretty Woman. Privelistea e incredibila, apartamentul in care stau e urias iar eu mi-as dori sa puteti toti vedea ceea ce vad eu acum.

De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit sa o revad. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunata, de o eleganta desavarsita. Ma bucur pentru fericirea ei, pentru noua ei familie, si pentru turnura fericita a evenimentelor din viata ei. Este foarte respectata la Hollywood, datorita caracterului ei frumos si a personalitatii calde. Ea si Mr.Pink traiesc o iubire sincera, si formeaza un cuplu neasteptat de frumos. Sincer sa fiu, nu am vazut un cuplu legat de o iubire mai sincera decat cea pe care o traiesc ei. Sunt onorat si fericit sa fiu prietenul lor", a mai scris Catalin Botezatu.


FOTO: Getty Images /  Facebook

Monica l-a cunoscut pe baschetbalistul Ron Artest, cel care si-a schimbat numele in Meta World Peace

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!