"Sunt socat! Nu am cuvinte!" Primele reactii de la Dinamo dupa moartea lui Prodan. Ce spun Mutu si Danciulescu

Dinamo Adrian Mutu Daniel Prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2016, 13:22
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2016, 13:23

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a declarat joi ca este socat de disparitia fostului international Daniel Prodan si transmite condoleante familiei acestuia.

"Transmit condoleante familiei Prodan. Sunt socat si imi pare foarte rau. Nu am cuvinte. Sa se odihneasca in pace", a spus Adrian Mutu.

Ionel Danciulescu, administrator la FC Dinamo, a mentionat la randul sau: "Este o tragedie. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit, nici acum nu realizez ceea ce s-a intamplat. Pacat, pacat, a fost un om pe care l-am admirat extraordinar de mult, chiar daca am jucat putin cu el, dar aveam o relatie foarte buna. Sunt alaturi de familia lui. Incredibil, nu se poate trece usor peste o asemenea tragedie".

Daniel Prodan a incetat din viata miercuri seara, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct suferit in locuinta sa.

Daniel Prodan a strans 54 de selectii la echipa nationala in perioada 1993-2001, participand cu reprezentativa Romaniei la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist in toate cele 5 partide, si la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan s-a nascut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locala, intre 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucuresti, formatie unde a jucat pana in 1996, cand s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns in Scotia, la Glasgow Rangers. in 2000 a revenit la Steaua Bucuresti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!