Steaua are in lot o BIJUTERIE ASCUNSA: "Ajunge la o echipa mare de tot din Europa!" Pustiul de 17 ani care va aduce MILIOANE Stelei

Steaua Ciprian Tatarusanu florin nita Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2013, 11:07
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2013, 11:06

Fanii l-au vazut sezonul trecut si au ramas impresionati de calitatile lui!

Pustiul Cojocaru are un viitor urias in fotbal, e sigur fostul antrenor de portari al Stelei, Eugen Nae. Chiar daca spune ca Tatarusanu e numarul 1 in Romania in acest moment, Nae e sigur ca ceilalti doi goalkeeperi din lotul campioanei ii vor pune probleme serioase la titularizare daca vor prinde un loc in primul 11. Nae il vede si pe Nita ca solutie importanta in Ghencea.

"Tatarusanu e portarul numarul unu al Romaniei. Are siguranta, plaasment, cu el in poarta toata lumea e linistita, de la primul aparator pana la atacanti. Pentru el ar fi bine sa plece, sa faca pasul catre un campionat puternic, dar Steaua are nevoie de un portar ca el in Liga.

Cojocaru e peste Branescu de la Juve si peste multi altii. La 21 de ani cred ca va fi deja la o echipa de top din Europa, deci nu la Steaua. O sa vedeti in cativa ani ca am avut dreptate. Pe Nita l-am gasit la Chiajna, era al 3-lea portar. A facut gafe pentru ca s-au schimbat antrenorii, metodica de pregatire. Si la Steaua, daca prinde un meci, lui Tatarusanu ii va fi greu sa intre din nou", a spus Nae pentru PRO Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!