Starurile de la PSG, petrecere alături de un model internațional. Imaginile care au stârnit reacții controversate 

Cindy Bruna Marco Verratti Neymar PSG Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 21:34
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 21:37

După victoria din Liga Campionilor cu Manchester City, 2-0, o parte dintre starurile de la PSG au făcut spectacol la o petrecere aniversară.

Neymar Jr, Kylian Mbappe și Marco Verratti au fost prezenți la evenimentul organizat de Cindy Bruna (27 de ani) cu ocazia zilei sale de naștere.

Celebrul mondel francez a organizat o petrecere pe cinste, iar numeroase nume importante din showbiz-ul internațional au fost prezente la un restaurant din Paris, printre acestea numărându-se și fotbaliștii de la PSG, dar și Lewis Hamilton. 

Cindy Bruna a fost descoperită la vârsta de 15 ani de fotograful Steven Meisel, iar de atunci cariera ei este într-o continuă ascensiune, defilând chiar și pentru Victoria's Secret. 

Fotografiile au apărut la scurt timp după ce în presa internațională au apărut informații potrivit cărora Nasser Al-Khlaifi, omul care decide totul la echipă, se teme că Messi l-a mințit pe Pochettino pentru a-l proteja pe prietenul Neymar. 

Antrenorul sud-american se teme pentru decarul PSG-ului, care, în opinia lui, s-a întors într-o formă mai slabă din vacanță, astfel că a chemat mai mulți jucători pentru a afla mai multe detalii despre viața privată a brazilianul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!