GALERIE FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian

Endrick Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Mai 2024, 22:02
Data actualizarii: Marti 07 Mai 2024, 22:01

Endrick (17 ani) a fost cumpărat de Real Madrid de la Palmeiras, însă se va alătura spaniolilor în luna iulie, când va deveni major.

Gruparea madrilenă a obținut semnătura lui Endrick (17 ani), fotbalistul crescut de Palmeiras. Real Madrid a plătit 37,5 milioane de euro în schimbul său, însă jucătorul va fi integrat în lot abia în luna iulie, atunci când va împlini 18 ani. 

Dezvăluiri inedite ale lui Endrick

Invitat la un show din Brazilia, jucătorul a vorbit despre planurile de viitor pe plan personal, dezvăluind că și-ar dori să fie un tată tânăr. 

"Așa cum le-am spus părinților mei, vreau să fiu un tată tânăr, vreau să-mi văd copiii crescând, dar prietena mea este cea care va spune da sau nu", a declarat Endrick, completat de prietena lui: "Deocamdată suntem foarte tineri, avem un drum lung înainte".

Fotbalistul brazilian are o relație cu Gabriely Miranda, un model de 21 de ani, cei doi afișându-se împreună de câteva luni. 

Tânăra este model și influencer, având aproape 500.000 de urmăritori pe contul de Instagram. 

Frumoasa braziliancă publică numeroase fotografii de pe stadion, fiind prezentă constant la meciurile celor de la Palmeiras. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!