GALERIE FOTO Sportiva care nici nu vrea să audă de platformele pentru adulți, deși a pozat nud: "Mi-ar ucide cariera"

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 17:18
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 17:45

Paige Spiranac este una dintre cele mai apreciate sportive la nivel internațional, chiar dacă nu mai activează la nivel profesionist.

Urmărită de peste 3,3 milioane de oameni, sportiva de 29 de ani are o strânsă legătură cu fanii ei și le răspunde acestora de câte ori are ocazia.

În cadrul unei sesiuni de întrebări, Gabriela Spiranac a făcut o afirmație interesantă pentru admiratorii ei, explicând că nu ia în calcul apariția pe alte rețele de socializare specifice adulților, în ciuda popularității de care se bucură.

"O mulțime de oameni s-ar aștepta să ajung pe OnlyFans deoarece nu mi-e frică să apar sexy. Dar oamenii nu înțeleg că există multă stigmatizare despre OnlyFans, chiar dacă nu te dezbraci.

Nu face parte din planurile mele. Într-o industrie atât de conservatoare precum golf-ul, mi-ar termina cariera", a declarat Gabriela.

Americanca a făcut carieră la nivel profesionist în golf, însă a renunțat la această carieră și s-a axat pe activitatea în social media, însă mai participă și la competiții de amatori.

Momentul stânjenitor care i-a marcat cariera

În urmă cu șase ani, în perioada în care încă activa la nivel profesionist, Paige Spiranac a fost protagonista unei situații delicate, după ce o fotografie nud cu ea a ajuns pe internet.

"A fost oribil, să primesc mesaje de la oameni necunoscuți care văzuseră fotografia. A fost dezgustător.

Fostul meu prieten le-a arătat imaginea mai multor persoane, mi-a spus că merit asta", a mărturisit sportiva, citat de The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!