Paige Spiranac Stiri

GALERIE FOTO Sportiva care nici nu vrea să audă de platformele pentru adulți, deși a pozat nud: "Mi-ar ucide cariera"

Paige Spiranac este una dintre cele mai apreciate sportive la nivel internațional, chiar dacă nu mai activează la nivel profesionist.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 17:18
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 17:45

Urmărită de peste 3,3 milioane de oameni, sportiva de 29 de ani are o strânsă legătură cu fanii ei și le răspunde acestora de câte ori are ocazia.

În cadrul unei sesiuni de întrebări, Gabriela Spiranac a făcut o afirmație interesantă pentru admiratorii ei, explicând că nu ia în calcul apariția pe alte rețele de socializare specifice adulților, în ciuda popularității de care se bucură.

"O mulțime de oameni s-ar aștepta să ajung pe OnlyFans deoarece nu mi-e frică să apar sexy. Dar oamenii nu înțeleg că există multă stigmatizare despre OnlyFans, chiar dacă nu te dezbraci.

Nu face parte din planurile mele. Într-o industrie atât de conservatoare precum golf-ul, mi-ar termina cariera", a declarat Gabriela.

Americanca a făcut carieră la nivel profesionist în golf, însă a renunțat la această carieră și s-a axat pe activitatea în social media, însă mai participă și la competiții de amatori.

Momentul stânjenitor care i-a marcat cariera

În urmă cu șase ani, în perioada în care încă activa la nivel profesionist, Paige Spiranac a fost protagonista unei situații delicate, după ce o fotografie nud cu ea a ajuns pe internet.

"A fost oribil, să primesc mesaje de la oameni necunoscuți care văzuseră fotografia. A fost dezgustător.

Fostul meu prieten le-a arătat imaginea mai multor persoane, mi-a spus că merit asta", a mărturisit sportiva, citat de The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!