Stiri

GALERIE FOTO Sportiva acuzată că își folosește corpul pentru click-uri, declarații tulburătoare despre ce a pățit după poza nud apărută pe internet

Paige Spiranac (29 de ani) este una dintre cele mai cunoscute sportive la nivel internațional.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 18:11
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 18:27

Americanca a făcut carieră la nivel profesionist în golf, însă a renunțat la această carieră și s-a axat pe activitatea în social media, însă mai participă și la competiții de amatori.

În urmă cu șase ani, în perioada în care încă activa la nivel profesionist, Paige Spiranac a fost protagonista unei situații delicate, după ce o fotografie nud cu ea a ajuns pe internet.

"A fost oribil, să primesc mesaje de la oameni necunoscuți care văzuseră fotografia. A fost dezgustător.

Fostul meu prieten le-a arătat imaginea mai multor persoane, mi-a spus că merit asta", a mărturisit sportiva, citat de The Sun.

Nu renunță la hainele provocatoare

În cadrul unui podcast, ea a vorbit despre ținutele pe care și le alege. Fosta jucătoare de golf nu vrea să renunțe la stiul ei vestimentar, mai ales că are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 4 milioane de urmăritori pe Facebook care o susțin.

"După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. 

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: 'Este striperiță, face filme pentru adulți'. Iar eu sunt: 'Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte", a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Modifică setările cookies