Spectacol pe strazile din New York inainte de lansarea Galaxy S4: "Pregatiti-va pentru un nou Galaxy". FOTO si VIDEO

New York Samsung Galaxy S4 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Martie 2013, 16:47
Data actualizarii: Miercuri 13 Martie 2013, 16:48

SAMSUNG GALAXY S4 va fi lansat vineri la 01:00 dimineata LIVE text pe Stirileprotv.ro si Yoda.ro, cu George Buhnici prezent la New York.

Cea mai mare metropola americana, New York, se pregateste de un supereveniment care a atras deja atentia si curiozitatea a milioane de oameni, lansarea celui mai nou smartphone de la Samsung, Galaxy S4.

Inainte de lansarea oficiala care va avea loc vineri la 01:00, ora Romaniei, Times Square din New York a fost umpluta de afise cu mesajul "Pregatiti-va de noul Galaxy" si dansatori, care au facut un spectacol unic.

Evenimentul care a capatat deja dimensiuni globale a fost deja anuntat si la Piccadilly Circus din Londra si in Hong Kong la Harcourt and Pioneer, in Peninsula Kowloon.

Inainte de lansarea oficiala, SAMSUNG GALAXY S4 a mai fost prezentat si in doua spoturi lansate pe internet. Fara sa dezvaluie infatisarea noului telefon, cei de la Samsung au reusit sa creeze destula curiozitate numai prin ochii copilului din cele doua spoturi.

Nu uitati. Lansarea SAMSUNG GALAXY S4 va fi LIVE TEXT pe Stirileprotv.ro si Yoda.ro vineri dimineata de la ora 01:00, cu George Buhnici prezent la super-evenimentul din New York.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!