GALERIE FOTO Soția lui Victor Pițurcă, apariție rară alături de antrenor și viitoarea noră. Cât de bine arată la 61 de ani

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 09:38
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:13

Victor Pițurcă este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din România, însă de puține ori a apărut alături de soția sa.

Victor și Maria Pițurcă (61 de ani) au împreună doi copii, pe Claudia și Alexandru. Cel din urmă are o relație cu Cristina Ich, cea cu care un băiețel și pe care a cerut-o de soție în urmă cu câteva luni.

La petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 35 de ani a Cristinei Ich, Victor și Maria Pițurcă au fost prezenți la eveniment și s-au fotografiat alături de vedeta care este comparată cu Angelina Jolie. 

"Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize", a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

Deși a cerut-o de soție, Cristina Ich și Alexandru Pițurcă nu au făcut pasul cel mare. 

"Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate", a spus Cristina în podcast-ul "Acasă La Măruță".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!