FOTO ȘI VIDEO Și-a distrus adversara în ring și a sărbătorit arătându-și sânii în public! Imaginile au fost interzise pe rețelele de socializare 

Tai Emery Bare Knuckle Fighting Championship Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2022, 18:35
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2022, 18:36

Tai Emery s-a duelat cu Rung-Arun Khunchai în prima sa luptă fără mănuși din carieră. 

Tai Emery și-a făcut debutul în Bare Knuckle Fighting Championship cu o victorie în stil mare, în meciul disputat în Thailanda. Luptătoarea australiană în vârstă de 35 de ani și-a făcut adversara K.O. încă din prima rundă, după un uppercut decisiv. 

Tai Emery și-a arătat sânii după ce a câștigat 

Australianca a șocat însă prin modul în care a ales să sărbătorească victoria obținută. Imediat după ce arbitrul a oprit meciul, Emery a sărit pe corzi și și-a ridicat top-ul, arătându-și astfel, fără rețineri, sânii publicului. Comentatorii au rămas șocați de alegerea luptătoarei, punctând: „Interesant mod de a celebra, nu am mai văzut asta până acum!” 

Pe pagina oficială de Instagram BKFC au publicat filmarea cu bucuria lui Emery, însă postarea a fost imediat ștearsă din cauza conținutului indecent. Filmarea a fost repostată ulterior, însă blurată. Înainte de a semna cu BKFC, Emery a pierdut două meciuri amatoare MMA. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BKFC (@bareknucklefc)

Tai Emery este o fostă jucătoare de fotbal american, iar recent și-a deschis un cont și pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri pentru adulți. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!